RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 22 » Джосс Уідон зніме фільм жахів часів Другої світової війни
18:20
Джосс Уідон зніме фільм жахів часів Другої світової війни
Наступним режисерським проектом Джосса Уідона може стати фільм жахів, дія якого відбуватиметься в роки Другої світової війни. Про це сам постановник розповів в інтерв'ю виданню Complex.

"Зараз я приблизно на середині сценарію, який давно займав мої думки, і я збираюся активно працювати над ним після 9 листопада. Це буде фільм, який, начебто, мені зовсім не властивий. Він похмурий настільки, наскільки це взагалі можливо", - сказав він.

За словами Уідона, він вже провів серйозну дослідницьку роботу, готуючись до цього проекту. "Це щось на зразок слешеру в історичних декораціях, коли весь світ зійшов з розуму. За часів Другої світової війни. Зізнаюся, я вже побував в Німеччині і Польщі, щоб зібрати деякий матеріал, і побачив там дуже багато паралелей з тим, що відбувається в США ", - додав він, відмовившись уточнити деталі.



Нагадаємо, що Уідон раніше стверджував, що при нагоді він не відмовиться від можливості зняти черговий епізод "бондіани" або ж попрацювати над спін-оффом "Зоряних воєн". Що стосується суперегероїчного  кіно, з яким він був пов'язаний останні роки, то режисер неодноразово говорить, що має намір взяти паузу, і зайнятися іншими фільмами, але не виключив свого повернення до цього жанру в майбутньому.
Переглядів: 855 | Додав: Elnino | Теги: Жахи, фільм, новини, Джосс Уідон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |