RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 3 » Джорджина Кемпбелл отримала головну роль в пілоті «Криптон»
12:46
Джорджина Кемпбелл отримала головну роль в пілоті «Криптон»
Британська актриса Джорджина Кемпбелл ( "Смерть у раю") отримала головну роль в пілоті драматичного серіалу "Krypton" каналу Syfy. У серіалі, який курирує який Девід С. Гойер і Warner Horizon Television, Кемпбелл зіграє Літу Зод. Про це повідомляє видання Deadline.

Події в серіалі "Krypton", заснованому на персонажах, створених Джеррі Сігелом і Джо Шустером, відбуваються за два покоління до руйнування рідної планети Людини із Сталі, Криптону. У центрі уваги виявляється дід Супермена Сьог-Ел, глава будинку Елів, що не користується повагою і піддається остракізму. Сег-Ел робить все, щоб повернути честь сім'ї і уберегти рідну планету від хаосу.



Літа Зод (Кемпбелл), дочка майбутнього ворога Супермена, Генерала ЗОДА, і Алур Зод, є членом військової касти Криптону. Літа - курсант військового училища і приховує свій роман з Сьог-Елом.

Для Кемпбелл, лауреатки премії BAFTA за головну роль в телефільмі "Murdered by My Boyfriend", участь в "Krypton" стане дебютом на американському ТБ. Актрису скоро можна буде побачити в третьому сезоні драми "Вбивство на пляжі", а також у фільмі Гая Річі "Меч короля Артура".

Девід С. Гойер і шоураннер Деміен Кіндлер є виконавчими продюсерами. Колм Маккарті зніме пілот за сценарієм Гойера і Йена Голдберга. Зйомки пілота пройдуть в Сербії.
Переглядів: 855 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 1 сезон, Джорджина Кемпбелл, Syfy, Криптон, Krypton | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |