RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 26 » Джон Фавро зніме пілот комедії Сета МакФарлейна
08:41
Джон Фавро зніме пілот комедії Сета МакФарлейна
Режисер "Залізної людини" і "Книги джунглів" Джон Фавро зніме перший епізод годинної комедійної драми, створеної Сетом Макфарлейн для каналу Fox. Фавро, який також є виконавчим продюсером, збереже за собою обов'язки консультанта проекту, який був замовлений до виробництва, минаючи стадію пілота. Про це повідомляє видання Deadline.

Дія в серіалі розгортається через триста років в майбутньому, а в центрі подій опиняється екіпаж корабля-розвідника зоряного флоту Землі "Орвіль". Макфарлейн написав сценарій до пілотного епізоду і візьме на себе обов'язки виконавчого продюсера, а також зіграє в серіалі головну роль Еда, капітана корабля "Орвіль". Едріанн Палікі ( "Джон Вік") зіграє його дружину і новопризначеного Першого помічника капітана. 



Скотт Граймз ( "Форс-мажори"), Пітер Макон ( "Надприродне") і Дж. Лі ( "Американський тато") виконають ролі інших членів екіпажу. Виробництво тринадцатісерійного першого сезону серіалу почнеться в січні 2017 року.

На телебаченні Фавро займався серіалами "Мій хлопчик", "Офіс" і "Революція". "Книга джунглів" з моменту прем'єри 15 квітня 2016 року заробила в світовому прокаті більше 995-ти мільйонів доларів.
 
Переглядів: 893 | Додав: Elnino | Теги: серіал, пілот, Сет МакФарлейн, Джон Фавро, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |