RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 6 » Джон Бойега зіграє в «Тихоокеанському рубежі 2»
23:42
Джон Бойега зіграє в «Тихоокеанському рубежі 2»
Джон Бойега, знайомий глядачам за роллю Фіна у фільмі "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили", зіграє головну роль у фантастичному бойовику "Тихоокеанський рубіж 2". Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання Deadline.

Стверджується, що герой Бойега буде сином персонажа, якого в першій серії зіграв Ідріс Ельба. Очікується, що зйомки стартують в четвертому кварталі 2016 року. Точна дата прем'єри поки не називалася, але, найімовірніше, фільм буде представлений глядачам не раніше 2018 року. Постановник картини Стівен С. ДеНайт. Гільєрмо Дель Торо, який зняв оригінальний фільм, буде виконувати функції продюсера.



"Я дуже гордий тим, що маю можливість привітати Джона в нашій фантастичній пісочниці. Всесвіт" Тихоокеанського рубежу "отримав в його особі важливе оновлення, і продовжить залишатися мультикультурним, багатошаровим кінопроектом. Не можу уявити кращого претендента на цю роботу", - йдеться в заяві дель Торо.

Нагадаємо, що перша частина, випущена в 2013 році, провалилася в прокаті, заробивши всього 400 мільйонів доларів при виробничому бюджеті в 190 мільйонів доларів. Головні ролі зіграли Чарлі Ханнем, Ідріс Ельба, Рінко Кікучі, Рон Перлман і інші актори.
Переглядів: 685 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Тихоокеанський рубіж 2, новини, Гільєрмо дель Торо, Джон Бойега | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |