RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 8 » Джессіка Біл зіграє головну роль в пілоті трилера «Грішниця»
20:17
Джессіка Біл зіграє головну роль в пілоті трилера «Грішниця»
Джессіка Біл повертається на телебачення. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, канал USA Network замовив виробництво пілота драми "The Sinner", в якому Біл зіграє головну роль і виступить виконавчим продюсером.

У пілота потенційного серіалу, заснованого на бестселері відомої німецької письменниці Петри Хаммесфар "Грішниця", молода мати в нападі незрозумілої люті здійснює публічний акт насильства. Найгірше те, що вона й гадки не має чому так вчинила. Інцидент дає початок надзвичайно незвичайному кримінальному трилеру, рушійна сила якого не хто або що, а чому. Шахраюватий слідчий усвідомлює, що одержимий загадкою прихованих мотивів жінки, і разом вони починають подорож по звивистих стежках до глибин її душі, щоб розкрити страшні секрети, поховані в її минулому.



Дерек Сімондз ( "Клуб дружин астронавтів") є автором сценарію. Крісло режисера займе Антоніо Кампос ( "Саймон-вбивця"). Сімондз, Кампос, Біл і її виробничий партнер Мішель Перпл розділять обов'язки виконавчих продюсерів. Виробництвом пілота годинної драми займеться Universal Cable Productions.

Якщо серіалу дадуть "зелене світло", "Грішниця" поверне Біл на телебачення після п'ятнадцяти років відсутності. Актриса отримала хороший старт в сімейній драмі "Сьоме небо", в якій знімалася в регулярній ролі протягом шести сезонів.

"Грішниця" стала третім пілотом після "Damnation" і "The Tap", який USA Network замовив до виробництва в сезоні 2016-2017.
Переглядів: 668 | Додав: Elnino | Теги: серіал, пілот, Джессіка Біл, новини, Грішниця, The Sinner | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |