RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 10 » Дженніфер Лоуренс зіграє шахрайку Елізабет Холмс
08:26
Дженніфер Лоуренс зіграє шахрайку Елізабет Холмс
Дженніфер Лоуренс ("Джой") зіграє головну роль в біографічній драмі під назвою "Theranos", яку збирається знімати режисер Адам МакКей. Про це повідомляє видання Variety. У картині буде розказана історія відомої шахрайки Елізабет Холмс, яка оголосила про створення революційної технології аналізу крові, і зуміла залучити кілька сотень мільйонів доларів інвестицій.

У 2015 році вартість її компанії Theranos оцінювалася експертами в дев'ять мільярдів доларів, а особистий статок Холмс - в 4,5 мільярда доларів. Однак після цілої серії викривальних статей, в яких доводилася неефективність запропонованих Холмс методів, вона була змушена визнати, що всі її винаходи не працюють.



Після переоцінки вартість компанії, яку здійснило видання Forbes, стан її засновниці було скорочено фактично до нуля. У 2016 році прокуратура ініціювала розслідування з метою з'ясувати - чи вводила Елізабет Холмс інвесторів в оману.

Джнніфер Лоуренс не тільки виконає головну роль, але і стане продюсером. У проекту поки немає студії, найімовірніше, вже найближчим часом між великими голлівудськими компаніями розгорнеться неабияка боротьба за такий перспективний фільм.

Знімальний графік на момент написання замітки не уточнювався.
Переглядів: 659 | Додав: Elnino | Теги: Елізабет Холмс, Theranos, кіно, Адам МакКей, новини, Дженніфер Лоуренс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |