RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 2 » Джейк Джилленхол зіграє в екранізації гри «Tom Clancy's The Division»
19:30
Джейк Джилленхол зіграє в екранізації гри «Tom Clancy's The Division»
Студія Ubisoft розпочинає виробництво фільму за мотивами популярної відеогри "Tom Clancy`s The Division". Як повідомляє видання Variety, продюсером картини і виконавцем однієї з головних ролей стане Джейк Джилленхол. У проекту поки немає сценариста і режисера.

Нагадаємо, що гра, розроблена Ubisoft у співпраці з компанією Red Storm Entertainment, була випущена для PC і консолей PlayStation 4 і Xbox One в 2016 році і представляла собою шутер від третьої особи. Дія відбувається в постапокаліптичному світі, що пережив глобальну пандемію і охоплений хаосом. Головними героями є агенти Strategic Homeland Division, які борються на вулицях Нью-Йорка з кримінальними угрупованнями і прагнуть встановити причину апокаліпсису. Всього за п'ять днів після прем'єри в березні 2016 року гра заробила понад 300 мільйонів доларів.



Нагадаємо, що у Джилленхола вже є досвід зйомок у крупнобюджетній екранізації відеогри. У 2010 році був випущений фільм "Принц Персії: Піски часу" з його участю, який провалився в прокаті. Що стосується компанії Ubisoft, то у неї великі плани по створенню фільмів на основі власної бібліотеки ігор. Так, в грудні 2016 року глядачі зможуть оцінити першу спробу у вигляді картини "Кредо вбивці".
Переглядів: 774 | Додав: Elnino | Теги: Ubisoft, Джейк Джилленхол, кіно, Tom Clancy's The Division, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |