RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 21 » Джей Джей Абрамс зніме серіал про останні дні Майкла Джексона
14:00
Джей Джей Абрамс зніме серіал про останні дні Майкла Джексона
Джей Джей Абрамс після "Стартреку 3: Нескінченність" і "Гастролерів" займеться наступним продюсерським проектом, який присвячений останнім дням Майкла Джексона. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, Абрамс, студія Warner Bros. Television і Тревіс Смайлі адаптують роман Смайлі "Перш, ніж ви мене засудите: Тріумф і трагедія останніх днів Майкла Джексона" ( "Before You Judge Me: The Triumph and Tragedy of Michael Jackson`s Last Days") в форматі серіалу. Студія займеться пошуками покупців серед громадських, кабельних і потокових мереж і сервісів.

У книзі, яка вийде друком у червні поточного місяця, розповідається про останні місяці життя поп-зірок. Історія оповідає про злети й падіння Джексона, включаючи постійне втручання в його особистий простір і тиск, який чиниться на нього.



Смайлі, Абрамс, Бен Стефенсон і Девід Брюінгтон розділять між собою обов'язки виконавчих продюсерів. Виробництвом "Перш, ніж ви мене засудите" займуться студії Bad Robot Productions і TV & Film.

У квітні 2015 року Абрамс, Смайлі і Warner Bros. Television вже об'єднували зусилля над спільною розробкою серіалу, заснованого на бестселері письменника "Death of a King: The Real Story of Dr. Martin Luther King Jr.'s Final Year".
Переглядів: 734 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Тревіс Смайлі, новини, Джей Джей Абрамс, майкл джексон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |