RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 16 » Джеффрі Раш зіграє Альберта Ейнштейна
19:42
Джеффрі Раш зіграє Альберта Ейнштейна
Канал National Geographic готує свій перший сценарний серіал. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, кабельний канал заручився підтримкою лауреата премії "Оскар" Джеффрі Раша ( "Блиск"), який зіграє Альберта Ейнштейна в антології "Геній" ( "Genius"). Музикант і актор Джонні Флінн ( "Love Is Thicker Than Water") зобразить великого фізика в молоді роки.

Перший сезон антології заснований на біографії прославленого вченого, написаної Уолтером Айзексоном. Пілот зніме Рон Ховард ( "Ігри розуму"), для якого це буде перший досвід режисерської роботи над сценарною драмою на телебаченні.

Спільним виробництвом серіалу, якому було дано "зелене світло" в квітні поточного року, займуться студії Fox 21 Television Studios ( "Батьківщина"), Imagine Television ( "Імперія"), OddLot Entertainment і EUE / Sokolow. Виробництво почнеться у вересні в Празі, а прем'єра відбудеться для передплатників Nat Geo в 171 країні на 45-ти мовах в 2017 році.



У першому сезоні "Генія", що складається з десяти епізодів, будуть показані роки, що передують міжнародному визнанню вченого. У драмі буде показано, як норовливий клерк з багатою уявою, що працює в патентному бюро і не має можливості влаштуватися навіть учителем, в результаті розкрив секрети атома і всесвіту. Кожен епізод буде присвячений науковим дослідженням Ейнштейна поряд з його суперечливими, повними пристрасті і складнощів особистими відносинами.

Раш, якого можна буде побачити в ролі капітана Барбосси в п'ятому фільмі франшизи "Пірати Карибського моря", отримав премію "Еммі" за головну роль у телефільмі HBO "Життя і смерть Пітера Селлерса".
Переглядів: 987 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Джеффрі Раш, Альберт Ейнштейн, National Geographic, геній, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |