RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 29 » Джастін Лін зніме фільм за мотивами лінії іграшок Hot Wheels
19:38
Джастін Лін зніме фільм за мотивами лінії іграшок Hot Wheels
Творець серії фільмів "Форсаж" Джастін Лін погодився зайняти пост режисера ігрової картини, заснованої на серії іграшок Hot Wheels, яку випускає компанія Mattel. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Проект буде реалізований спільними зусиллями студії самого Ліна Perfect Storm Entertainment, а також Legendary Pictures, що що належить китайському конгломерату Wanda. Виробничий бюджет фільму, а також його можливий знімальний графік на момент написання даної замітки не уточнювався.



Серія іграшок Hot Wheels випускається компанією Mattel з 1968 року і є однією з найпопулярніших в світі. Згідно з офіційною статистикою, всього було продано близько п'яти мільярдів іграшкових автомобілів. Щотижня Mattel виробляє дев'ять мільйонів іграшок цієї серії і продає 10 з них щосекунди.

Багато з автомобілів Hot Wheels досить рідкісні і користуються великим попитом у колекціонерів. Їх вартість може вимірюватися десятками тисяч доларів.

Відзначимо, що студія Legendary Pictures намагалася запустити у виробництво фільм Hot Wheels з 2003 року. За цей час в проекті брали участь кілька відомих сценаристів і режисерів, однак всі вони в підсумку покинули його.
Переглядів: 724 | Додав: Elnino | Теги: Hot Wheels, іграшки, фільм, новини, Джастін Лін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |