RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 19 » Джаред Лето зіграє в сиквелі «Того, що біжить по лезу бритви»
15:49
Джаред Лето зіграє в сиквелі «Того, що біжить по лезу бритви»
В акторському складі фантастичного фільму "Той, що біжить по лезу бритви 2" відбулося чергове поповнення. Як стверджує видання The Wrap, до нього приєднався Джаред Лето. Яка саме роль дісталася акторові, на момент написання даної замітки не уточнювалося.

Цілком можливо, що Лето належить зіграти одного з андроїдів, з якими знову доведеться зіткнутися головному герою Ріку Декарду у виконанні Харрісона Форда. У проекті також будуть задіяні такі актори, як Маккензі Девіс, Робін Райт, Райан Гослінг, Ана де Армас, Дейв Батіста, Сільвія Хукс, Карла Юрі, і інші. Постановник Дені Вільньов.



Сюжет сиквела на момент написання даної замітки не уточнювався. Відомо лише, що дія відбуватиметься через кілька десятків років після подій оригінального фільму.

Спочатку студія Alcon Entertainment планувала представити "Того, що біжить по лезу бритви 2" в січні 2018 року, проте потім прем'єра була перенесена на 6 жовтня 2017 року. Прямих конкурентів у цьому прокатному вікні у картини поки немає.

Фільм "Той, що біжить по лезу бритви", який заснований на творі американського письменника-фантаста Філіпа К. Діка "Чи мріють андроїди про електроовець", був випущений в прокат в 1982 році. Незважаючи на дуже скромні касові збори, проект удостоївся статусу культового.
Переглядів: 675 | Додав: Elnino | Теги: кіно, той, Джаред Лето, новини, що біжить по лезу бритви 2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |