RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 30 » Джаред Харріс отримав головну роль в антології «Терор»
21:53
Джаред Харріс отримав головну роль в антології «Терор»
Джаред Харріс ( "Божевільні") повертається на AMC. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, актор зіграє головну роль у новій антології каналу "Терор". Крім нього до телепроекту приєднаються Кіаран Хіндс ( "Гра престолів"), Пол Реді ( "Утопія") і Адам Нагаітіс ( "Гудіні і Дойл").

Дія в серіалі, заснованому на однойменному бестселері Дена Сіммонса, розгортається в 1847 році, коли експедиція Королівського військово-морського флоту під керівництвом Джона Франкліна на двох судах - "Еребус" і "Терор" - вирушає на пошук морського шляху, що проходить по Північному Льодовитому океану і з'єднує Атлантику з Тихим океаном. В ході подорожі екіпажі обох кораблів піддаються нападу невідомого хижака, і жорстока боротьба за виживання починається.



Харріс зіграє Френсіса Крозьє, капітана "Терору" і заступника командувача експедицією. Роль поверне Харріса на AMC, де він протягом трьох сезонів грав одну з ключових ролей в "Божевільних" та отримав за неї номінацію на премію "Еммі".

Хіндс затверджений на роль сера Джона Франкліна, керівника експедиції; Реді зіграє Хенрі Гудсіра, а Нагаітіс - Корнеліуса Хікі. Як повідомлялося раніше, Тобіаш Мензес ( "Іноземка") зіграє Джеймса Фітцджеймса, капітана "Еребус".

AMC замовив виробництво серіалу в березні поточного року. Дейв Кайганіч напише сценарій і разом з Су Х'ю виконає обов'язки шоураннера. Виробництво десятисерійної драми почнеться взимку в Будапешті, а дебют серіалу відбудеться в 2017 році.
Переглядів: 676 | Додав: Elnino | Теги: серіал, терор, антологія, Джаред Харріс, AMC | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |