RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 4 » Джанкі Екс-Ел пішов з проекту «Дедпул 2»
00:01
Джанкі Екс-Ел пішов з проекту «Дедпул 2»
Відхід режисера Тіма Міллера з проекту "Дедпул 2" не залишився без наслідків. Слідом за постановником і з солідарності з ним від роботи над саундтреком продовження відмовився і композитор Джанкі Екс-Ел. Про це він сам повідомив на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Дорогі друзі. З важким серцем я прийняв рішення не брати участь в створенні музики до фільму" Дедпул 2 ". Я люблю цього героя, і робота над музичним оформленням цієї картини була дуже важливим етапом мого життя в особистому та професійному плані. З того моменту, коли я дізнався, що блискучий і дуже творчий режисер Тім Міллер більш не має до проекту відносин, переді мною постав нелегкий вибір. Тім був основною рушійною силою "Дедпула" і саме він переконав мене стати частиною цього дивного фільму. "Дедпул" без Тіма не той проект, в якому я хочу брати участь, і саме цим пояснюється моє рішення дистанціюватися від другої частини. Сподіваюся на ваше розуміння ", - написав композитор.



Нагадаємо, що Тім Міллер відмовився від роботи над фільмом "Дедпул 2" через творчі розбіжності з виконавцем головної ролі і продюсером Райаном Рейнольдсом. На момент написання даної замітки новий режисер не був призначений.
Переглядів: 661 | Додав: Elnino | Теги: Дедпул 2, Marvel, фільм, новини, Джанкі Екс-Ел | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |