RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 31 » «Дуже дивні справи» продовжені на другий сезон
23:32
«Дуже дивні справи» продовжені на другий сезон
Потоковий сервіс Netflix офіційно оголосив про продовження науково-фантастичної драми "Дуже дивні справи" на другий сезон. Як повідомляє видання Deadline, другий сезон серіалу братів Метта і Росса Дафферів вийде в 2017 році.

Даффери розроблять нові дев'ять епізодів. Компанію братам складуть виконавчі продюсери Шон Леві і Ден Коен, які вже працювали з ними в першому сезоні.



Даффери натякали на можливість продовження історія в другому сезоні в серпні поточного року, коли спілкувалися з критиками під час проведення щорічної літньої виставки Асоціації телевізійних критиків. Вони пояснили, як зроблять так, щоб у другому сезоні збереглася основна сюжетна лінія першого сезону.

"В кінці першого сезону неозброєним оком видно деякі сюжетні ниточки. Вони залишилися без вузликів, тому, якщо глядачі захочуть, якщо захоче Netflix, ми могли б посмикати за них і продовжити історію", - зокрема сказав Метт Даффер.

Надприродна драма отримала високу критику і з великим захопленням прийнята глядачами з моменту своєї прем'єра 15 липня 2016 року. Згідно з даними Symphony Advanced Media, "Дуже дивні справи" посіли третє місце за популярністю на Netflix всього за перші 35 днів.
Переглядів: 661 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 2 сезон, Netflix, новини, Дуже дивні справи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |