RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 31 » Дуейн Джонсон зіграє попередника Супермена
17:53
Дуейн Джонсон зіграє попередника Супермена
Дуейн Джонсон ("Розлом Сан-Андреас") виконає головну роль у фільмі, присвяченому пригодам Кларка "Дока" Севеджа, який збирається знімати режисер Шейн Блек. Цю інформацію підтвердив сам актор, розмістивши відповідний анонс на своїй сторінці в Facebook.

"Усі прихильники коміксів напевно знають, що першим супергероєм (ще до Супермена) була Людина з бронзи Док Севедж. Хочу подякувати моєму другу-режисеру Шейну Блеку і його команді сценаристів - Ентоні Багароцці і Чаку Мондрі, які прилетіли до мене з Лос-Анджелеса, щоб обговорити деталі цього дуже крутого проекту ", - написав він.



Нагадаємо, що Док Севедж, придуманий видавцем Генрі Ралстоном і редактором Джоном Нановічем, був головним героєм великої кількості фантастичних оповідань, опублікованих у 30-ті і 40-ві роки минулого століття. Він володів видатними фізичними параметрами і коефіцієнтом інтелекту, а його відмінною рисою був бронзовий колір шкіри. Док був шукачем пригод і героєм, які рятували світ від різних проявів зла.

За свою довгу історію він ставав героєм не тільки літературних творів, але також коміксів, радіоспектаклів, анімаційних та ігрових фільмів. 
Переглядів: 731 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Дуейн Джонсон, Кларк Док Севедж, Шейн Блек, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |