RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 14 » «Доктору Стренджу» прогнозують посередній старт
00:14
«Доктору Стренджу» прогнозують посередній старт
За кілька тижнів до виходу фільму "Доктор Стрендж" в прокат з'явилися перші дані про його можливі збори в Північній Америці в прем'єрні вихідні. Як повідомляє видання Comic Book, картина може заробити від 55 до 75 мільйонів доларів.

Якщо прем'єрні збори виявляться ближче до першої цифри, то проекту студії Marvel не вдасться увійти навіть до двадцятки листопадових рекордсменів. Якщо ж збудуться оптимістичні прогнози, то фільм може зайняти 13 місце в загальному заліку.



У будь-якому випадку, йому буде дуже непросто наблизитися до іншого проекту Marvel - "Тор 2: Царство темряви", який також вийшов в прокат в листопаді і заробив в перший уїк-енд 85 мільйонів доларів. Природно, дані про можливий результат "Доктора Стренджа" можуть бути скориговані в міру наближення прем'єри і уточнення обсягів попереднього продажу квитків. Варто відзначити, що в цілому рівень касових зборів в Північній Америці восени 2016 року на 10 відсотків нижче, ніж роком раніше.

У фільмі "Дотокр Стрендж" знімалися Рейчел МакАдамс, Бенедикт Камбербетч, Тільда ​​Свінтон, Мадс Міккельсен, Бенедикт Вонг, Скотт Едкінс, Чиветел Еджіофор, Майкл Сталберг, Хуані Фелиз, Емі Ландекер і інші актори. 
Переглядів: 721 | Додав: Elnino | Теги: Прогноз, Доктор Стрендж, США, Marvel, новини, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |