RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 14 » «Доктора Стрендж» залишився в лідерах американського прокату
18:02
«Доктора Стрендж» залишився в лідерах американського прокату
За підсумками вікенду (11-13 листопада) трійка призерів попереднього тижня залишилася в топі-5 північноамериканського бокс-офісу, але з невеликими перестановками - компанію мага Стренджа, тролів і солдатів Гібсона розбавили два новачка прокату. В цілому ж результати дванадцяти кращих фільмів покращилися на 56% в порівнянні з тим же періодом минулого року.

Лідерство «Доктора Стренджа» виявилося непорушним - завдяки заробленим $ 43 млн блокбастер Скотта Дерріксона зберіг за собою перше місце. Після 10 днів в прокаті фільм вже може похвалитися сумою $ 153 млн, а якщо додати до них $ 339,6 млн, подаровані доктору Стренджу глядачами інших країн, то результат картини в світі і зовсім наблизився до позначки в $ 500 млн.

Примітно, що за тиждень аудиторія стрічки скоротилася на 49%, і цей показник - кращий серед останніх десяти кінокоміксів Marvel. На то є цілком розумне пояснення - «Доктор Стрендж» підкорив глядачів і критиків своїм нетривіальним підходом до супергероїки. Рецензенти практично в один голос твердять, що фільм Дерріксона являє собою черговий тріумф Marvel з красивою задумкою і блискучим її виконанням.

Завдяки «Доктору Стренджу» студія Disney продовжує бити власні рекорди - за цей рік мейджор вже заробив $ 2,3 млрд в домашньому прокаті, а подальші успіхи цього блокбастера і майбутні релізи ще більше зміцнять позиції Мишачого будинку.



При своєму залишилося і творіння DreamWorks Animation - анімаційна стрічка «Тролі» зберегла другу позицію топ-5, додавши в скарбничку $ 35,1 млн. Мультик втратив всього 25% аудиторії, а його сумарний результат за два тижні ($ 94 млн) вже більше досягнень «Лелек» і близький до суми, заробленої Angry Birds в домашніх кінотеатрах за весь час прокату.

При цьому рецензенти можуть посперечатися з відвідувачами кінотеатрів, адже професійним критикам мультфільм здався не надто вдалим. За їх словами, яскрава картинка і нехитрі пісеньки - все, що «Тролі» можуть запропонувати глядачеві, а щоб знайти в стрічці смислове навантаження, потрібно докласти чимало зусиль.



На третє місце топ-5 зумів забратися новачок тижня - науково-фантастична драма «Прибуття», яка стартувала з позначки $ 24 млн. В цілому, картина Дені Вільньова виправдала очікування дистриб'юторів, але глядачі все ж поставили їй середню оцінку B. Згідно з прогнозами, фільм завершить домашній прокат на рівні $ 80-85 млн, але може заробити і більше, якщо не втратить аудиторію в найближчі вихідні.

Критики ж залишилися від «Прибуття» в захваті, назвавши стрічку ідеальним зразком продуманої наукової фантастики. Вільньов створив цілий пазл, в якому знайшлося місце не тільки інопланетним контактам, але і простим людським емоціям.



Ще один дебютант прокату, комедія «Різдво Мейерсів», освоїв в перший тиждень $ 15,6 млн - відмінний результат для фільму з бюджетом в $ 17 млн. Відвідувачі кінотеатрів оцінили картину Девіда Е. Талберта на А-, а рецензенти виявилися більш стримані в своїх судженнях . На їхню думку, стрічка представляє собою досить милу різдвяну комедію, але Талберт пішов второваною доріжкою і обрав стандартну формулу, не давши талановитому акторського складу розкритися в повній мірі.



Замикає п'ятірку кращих військова драма «З міркувань совісті», яка занесла до свого активу ще $ 10,8 млн. Фільм, який критики називають поверненням Гібсона-режисера, зібрав уже $ 32,3 млн, а інтерес до нього з боку глядачів за минулий тиждень практично не згас.

Переглядів: 844 | Додав: Elnino | Теги: Різдво Мейерсів, Прибуття, Доктор Стрендж, новини, Тролі, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |