RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 7 » «Доктор Хто» повернеться в квітні 2017 року
16:44
«Доктор Хто» повернеться в квітні 2017 року
Десятий сезон популярного британського науково-фантастичного серіалу "Доктор Хто" стартує на каналі BBC в квітні 2017 року. Такою інформацією з шанувальниками шоу поділився виконавець ролі Дванадцятого Доктора Пітер Капальді. Спілкуючись з фанатами на знімальному майданчику десятого сезону, актор зокрема сказав: "Буде спецвипуск на Різдво, а почнеться все в квітні, я думаю". Слова Капальді цитує видання Radio Times.



Варто зауважити, що в разі якщо прем'єра нового сезону дійсно відбудеться навесні, це поверне серіал до його попереднього розкладу - перші шість сезонів відродженого шоу виходили в кінці березня - на початку квітня і транслювалися по червень-липень. Починаючи з 2012 року (сьомий сезон) прем'єри чергових сезонів шоу поступово зсувалися до зимового розкладу (дев'ятий сезон стартував 19 вересня 2015 року), що могло стати однією з причин, спаду рейтингів. Таким чином, можна припустити, що творці використовують річну перерву на благо, перенісши прем'єру десятого сезону на більш сприятливий час в розкладі.

Нагадаємо, що в десятому сезоні у Повелителя часу буде нова компаньйонка по імені Білл, на роль якої затверджена Перл Макі. До Макі роль супутниці Доктора протягом чотирьох років виконувала Дженна-Луїз Коулмен.
Переглядів: 643 | Додав: Elnino | Теги: серіал, BBC, новини, Дата, Доктор Хто, 10 сезон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |