RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 13 » Девід Йетс зніме всі п'ять частин «Фантастичних звірів»
17:23
Девід Йетс зніме всі п'ять частин «Фантастичних звірів»
Постановником усіх п'яти частин циклу "Фантастичні звірі і де їх шукати" буде Девід Йетс. Про це сам режисер розповів в інтерв'ю виданню Тhe Hollywood Reporter. "Я люблю знімати фільми, і у мене відмінна команда, яка вже стала як одна дружна сім'я", прокоментував він. Сценарії всіх серій підготує автор "поттеріани" Дж.К. Роулінг.

За словами Йетса, сиквел "Фантастичних звірів" буде істотно відрізнятися від першої частини. "Вона робить щось дуже цікаве, не повторюючись", сказав режисер, не уточнивши, що саме він має на увазі. Сюжет продовження на момент написання даної замітки не уточнювався, було лише відомо, що масштабні декорації зводяться в Парижі і в англійському Уотфорді. Глядачам належить побачити молодого Дамблдора, який, як повідомила раніше сама Роулінг, є геєм, і дізнатися про його нещасливе кохання до ГріндеВальта, роль якого, як передбачається, зіграє Джонні Депп. Сиквел буде представлений глядачам в листопаді 2018 року.



Фільм "Фантастичні звірі і де їх шукати" вийде в прокат 17 листопада 2016 року. Ключові ролі в картині зіграли Езра Міллер, Едді Редмейн, Колін Фаррелл, Саманта Мортон, Рон Перлман, Кетрін Уотерстон, Джон Войт, Джемма Чан, Кармен Еджого, Ден Фоглер і інші актори.
Переглядів: 882 | Додав: Elnino | Теги: кіно, режисер, новини, Девід Йетс, Фантастичні звірі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |