RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 19 » Деніелу Крейгу запропонували 100 мільйонів за роль Джеймса Бонда
23:46
Деніелу Крейгу запропонували 100 мільйонів за роль Джеймса Бонда
Деніел Крейг ризикує стати одним з найбільш високооплачуваних акторів в історії кінематографа. У всякому разі, якщо він погодиться знову повернутися до образу Джеймса Бонда. За відомостями видання Daily Mail, продюсери "бондіани" настільки зацікавлені в продовженні співпраці з актором, що запропонували йому 100 мільйонів доларів за участь в двох наступних фільмах.

Анонімні джерела видання стверджують, що Крейг відкинув таку щедру пропозицію, підтвердивши свої колишні заяви про те, що він більше не має наміру грати агента 007. Однак інші інформатори, на яких, зокрема, посилається телеканал BBC рапортують, що остаточне рішення ще не прийнято, і сторони лише збираються приступити до переговорів.

Варто відзначити, що Деніел Крейг вже самий високооплачуваний виконавець ролі Джеймса Бонда. За участь в чотирьох частинах "бондіани" він отримав більше 38 мільйонів фунтів стерлінгів, тобто близько 50 мільйонів доларів. Багато в чому саме завдяки фільмам з участю Крейга студія MGM, яка знаходилася на межі катастрофи  змогла серйозно поліпшити своє фінансове становище.



Коли буде випущений наступний, 25-й епізод "бондіани", на момент написання даної замітки не було відомо. Попередній фільм під назвою "007 Спектр" заробив в світовому прокаті близько 900 мільйонів доларів.
Переглядів: 713 | Додав: Elnino | Теги: 007, MGM, Джеймс Бонд, 100 мільйонів, 25 фільм, Деніел Крейг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |