RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 29 » Деніел Крейг зіграє у фільмі про бунт в Лос-Анджелесі
10:13
Деніел Крейг зіграє у фільмі про бунт в Лос-Анджелесі
Деніел Крейг зіграє одну з головних ролей у драмі під назвою "Кінг", в якій мова піде про масові заворушення в Лос-Анджелесі в 1992 році. Про це повідомляє видання Deadline.

Виконавцеві ролі Джеймса Бонда належить виконати роль одного з небагатьох білих жителів району Південний Централ, який знайомиться з героїнею Холлі Беррі. Під час бунту, що спалахнув після оголошення рішення суду, що виправдав поліцейських, які побили чорношкірого Родні Кінга, герой Крейга відправляється на пошуки дітей його нової знайомої.



Постановником фільму призначена француженка Деніз Гамза Ергювен, авторка нашумілої драми "Мустанг", для якої цей проект стане англомовним дебютом. Варто відзначити, що режисер намагалася зняти цю картину протягом багатьох років, проте лише тепер її ідеї знайшли підтримку в Голлівуді. Терміни робіт і можливий прокатний графік на момент написання даної замітки не уточнювалися.

Що стосується Деніела Крейга, то останнім часом актор прагне дистанціюватися від образу Джеймса Бонда. Він неодноразово повторював, що не має наміру більше грати агента 007. Останній фільм з його участю під назвою "007 Спектр" заробив в світовому прокаті близько 900 мільйонів доларів.
Переглядів: 657 | Додав: Elnino | Теги: Лос-Анджелес, Бунт, Деніел Крейг, Деніз Гамза Ергювен, новини, фільм | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |