RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 12 » Дені Вільньов готовий зняти нову версію «Дюни»
13:51
Дені Вільньов готовий зняти нову версію «Дюни»
Творець фільму "Той, що біжить по лезу бритви 2" Дені Вільньов мріє зайнятися новою екранізацією знаменитого фантастичного твору Френка Герберта "Дюна". Про це сам постановник розповів в інтерв'ю виданню Variety.

"Я хотів займатися науковою-фантастикою давним-давно. Серед фільмів, котрі справили на мене найбільше враження ще в підлітковому віці" 2001 рік: Космічна одіссея "," Той, що біжить по лезу бритви" і" Близькі контакти третього ступеня ".
Постійно перебуваю в пошуку цікавого фантастичного матеріалу, а це непросто - знайти щось по-справжньому оригінальне, захоплююче і не пов'язане з війною. Моєю давньою мрією є екранізація "Дюни", але там все дуже складно з правами, і мені не здається, що в справі їх придбання можна домогтися прогресу. Звичайно, я б не відмовився написати щось і самостійно. У мене є два науково-фантастичних проекти, які перебувають на різних стадіях підготовки. Але поки рано про це говорити ", - сказав він.



Нагадаємо, що кіностудія Paramount протягом багатьох років робила спроби зняти нову версію "Дюни", але в 2011 році остаточно відмовилася від своїх планів, так як їй не вдалося домовитися з фондом спадкоємців Герберта, який контролює права на твір.

Перша екранізація була представлена ​​глядачам в 1984 році. Фільм Девіда Лінча провалився в прокаті, але заслужив статус культового у шанувальників літературного першоджерела.
Переглядів: 664 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Дюна, Дені Вільньов, новини, Френк Герберт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |