RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 1 » Ченнінг Татум зіграє русалку
23:30
Ченнінг Татум зіграє русалку
Цікаві новини повідомляє видання The Wrap про прийдешній ремейк фантастичної мелодрами "Сплеск" 1984 року випуску. Джерела видання стверджують, що студії Imagine Entertainment і Walt Disney вирішили поміняти персонажів місцями, тобто представити глядачам русалку чоловічої статі.

Більш того, цю роль повинен зіграти Ченнінг Татум. А головною героїнею стане колега актора по фільму "Мачо і ботан 2" Джилліан Белл. Ідея змінити таким чином сюжетну лінію оригіналу, нібито, виходила від самої Белл.



Нагадаємо, що вперше про можливість створення нової версії продюсер першого "Сплеску" Брайан Грейзер повідомив на початку червня 2016 року. Він анонсував тоді деякі зміни, але не уточнив, про що саме йде мова. Терміни робіт над ремейком і його можливий прокатний графік на момент написання даної замітки не уточнювалися.

"Сплеск" став першим комерційно успішним фільмом для Грейзера і постановника картини Рона Ховарда, а також вивів в зовсім іншу вагову категорію актора Тома Хенкса, який виконав головну роль. Роль русалки, в яку закохується персонаж Хенкса, зіграла актриса Деріл Ханна. Вартість проекту склала вісім мільйонів доларів, а його збори досягли 70 мільйонів доларів.
Переглядів: 732 | Додав: Elnino | Теги: Сплеск, кіно, реймейк, Русалка, новини, Ченнінг Татум | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |