RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 21 » Чарлі Шин зіграє в комедії «Mad Families»
18:38
Чарлі Шин зіграє в комедії «Mad Families»
Чарлі Шин зіграє головну роль і виступить виконавчим продюсером в телефільмі каналу Crackle "Mad Families". Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

У фільмі, виробництво якого почалося минулого тижня в Лос-Анджелесі, Шин грає роль милої "дитини чоловічої статі" з золотим серцем і унікальним поглядом на світ. Фільм описується як комедія, розрахована на різні покоління, в якій в центрі уваги опиняються три сім'ї - латиноамериканська, афроамериканська і біла - яким дісталося одне місце в кемпінгу в вихідні на День Незалежності. Оскільки жодна сім'я не хоче поступатися місцем, вони намагаються знайти спосіб співіснувати в світі, проте в підсумку вирішують провести серію змагань і визначити переможця.



Фред Вульф ( "Пригоди Джо Замазури 2") візьме на себе обов'язки виконавчого продюсера і зніме фільм за сценарієм, написаним у співавторстві з Девідом Спейдом.

Ліа Реміні ( "Король Квінса") затверджена на головну жіночу роль і зіграє мачуху Шина. В акторському складі також числяться Хуан Гебріел Парейа, Шарлотта МакКінні, Ная Рівера, Кріс Малки, Клінт Ховард, Шанель Іман, Беррі Шебака Хенлі, Ліл Рел Хаурі, Тіффані Хеддіш, Ефрен Рамірез і Денні Мора.

"Приємно знову попрацювати з Фредом і дістати в проект Чарлі. Комбінація унікального голосу Фреда і комедійного таланту Чарлі напевно стане" виграшною ", - сказав у своїй заяві виконавчий віце-президент Sony Pictures Television і генеральний керуючий Crackle Ерік Бергер. - Оригінальні фільми є ключовим компонентом нашої програмної стратегії, і "Mad Families" обов'язково сподобається нашим глядачам ".

Для Шина роль в телефільмі буде першою з тих пір як в листопаді 2015 року він проголосив про те, що є ВІЛ-інфікованим.
 
Переглядів: 972 | Додав: Elnino | Теги: телефільм, комедія, Mad Families, новини, Чарлі Шин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |