RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 28 » Бред Пітт пропустить прем'єру свого кінопроекту
20:18
Бред Пітт пропустить прем'єру свого кінопроекту
Бред Пітт пропустить прем'єрний показ документального фільму Терренса Маліка "Подорож часу", продюсером якого він є. Як повідомляє видання The Wrap, в якості причини Пітт вказав "сімейні обставини", а також небажання виявитися в центрі уваги преси замість самої стрічки.

"Подорож часу" Терренса - безпрецедентно красивий і по-справжньому унікальний для IMAX сімейний фільм, що розповідає про зародження всесвіту. Я дуже радий опинитися частиною цього вражаючого проекту, але зараз я змушений зосередитися на вирішенні моїх сімейних проблем і не відволікати увагу від картини, яку я закликаю всіх подивитися ", - йдеться в заяві Бреда Пітта.

Нагадаємо, що фільм Подорож часу "брав участь в основній конкурсній програмі 73-го Венеціанського кінофестивалю і боровся за головний трофей -" Золотого лева ", але не досяг успіху.



Що стосується сімейних проблем Пітта, то мова йде про його драматичний шлюборозлучний процесі з Анджеліною Джолі. Актриса заявила про намір розлучитися після сварки з чоловіком на борту приватного літака, що прямував з Франції в США. За твердженням анонімних джерел, в конфлікт батьків спробував втрутитися старший син пари, що лише погіршило ситуацію.
Переглядів: 675 | Додав: Elnino | Теги: кіно, новини, бред пітт, ПРЕМ'ЄРА, Подорож часу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |