RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 26 » Брати Руссо позбавили Стіва Роджерса звання Капітан Америка
22:00
Брати Руссо позбавили Стіва Роджерса звання Капітан Америка
У фільмі "Перший месник 3: Протистояння" Стів Роджерс фактично відмовився від свого звання Капітан Америка. Про це розповіли в інтерв'ю виданню Huffington Post, присвяченому виходу картини на Blu-ray і DVD постановники брати Руссо.

"Я вважаю, що, кинувши свій щит, він відмовився від своєї особистості. Таким чином, він як би визнав, що особистість Капітана Америки вступає в конфлікт з особистим вибором, який йому як людині доводиться робити", - прокоментував Джо Руссо.



Таким чином, цілком імовірно, що в фільмі "Месники 3" Стів Роджерс постане перед глядачами вже не в знайомому всім зоряно-смугастому костюмі, а в якомусь іншому вбранні, можливо, більш схожому на костюм Зимового солдата. Варто відзначити, що в коміксах Стів Роджерс неодноразово йшов зі служби і переставав працювати на уряд США.

Нагадаємо, що фільм "Перший месник 3: Протистояння", що розповідає про конфлікт в команді Месників, був випущений в прокат в травні 2016 року. Він був дуже успішним у прокаті, заробивши більше одного мільярда доларів.

Проект "Месники 3", який з дилогії перетворився в сольний фільм, буде представлений глядачам в 2018 році. Сюжет картини на момент написання даної замітки не уточнювався.
Переглядів: 670 | Додав: Elnino | Теги: Стів Роджерс, Капітан Америка, Брати Руссо новини, Marvel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |