RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 4 » Брайан Сінгер екранізує «20 тисяч льє під водою» для Fox
15:34
Брайан Сінгер екранізує «20 тисяч льє під водою» для Fox
Кіностудія 20th Century Fox вирішила підтримати ініціативу режисера Брайана Сінгера ("Люди Ікс: Дні минулого майбутнього"), що горів бажанням екранізувати твір знаменитого французького письменника-фантаста Жуля Верна "20 тисяч льє під водою". Як стверджує видання Deadline, контракт з постановником вже підписаний, і він готовий приступити до зйомок вже восени 2016 року.

"Я неймовірно щасливий знову попрацювати з моїми друзями зі студії Fox, з якими ми співпрацювали давно і дуже плідно. З малих років, коли я тільки відкрив для себе роман Жуля Верна, я мріяв переказати цю класичну історію. У моєї версії будуть не тільки знайомі всім Капітан Немо, Нед Ленд і професор Ароннакс, а й деякі інші, оригінальні персонажі і не присутні в книзі сюжетні повороти, які прикрасять цю неймовірну пригоду для будь-якого віку ", - йдеться в заяві самого Сінгера.



Нагадаємо, що про підготовку сценарію екранізації режисер оголосив ще в вересні 2015 року, проте тоді не було відомо, з якою саме голлівудською студією він має намір співпрацювати.

Протягом багатьох років компанія Walt Disney прагнула екранізувати "20 тисяч льє під водою". Якийсь час режисером картини значився Девід Фінчер, але в підсумку він відмовилися від участі, і проект так і не був запущений у виробництво.
Переглядів: 993 | Додав: Elnino | Теги: кіно, 20 тисяч льє під водою, Fox, новини, Брайан Сінгер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |