RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 7 » Бокс-офіс США зачарований магією Стренджа
16:59
Бокс-офіс США зачарований магією Стренджа
Минулого вікенду (4-6 листопада) лідерство в північноамериканському бокс-офісі захопили три новачка під проводом Доктора Стренджа. Стараннями фільмів з топ-12 фінансові показники злетіли до небес і склали $ 182 млн, що на 134% більше підсумків попереднього тижня.

Виправдавши очікування, «Доктор Стрендж» приніс Marvel і Disney вражаючі $ 85 млн на старті. За цим показником блокбастер Скотта Дерріксона знаходиться на десятій позиції серед всіх марвеловських кінокоміксів. Що стосується світового ринку, то тут Стрендж і зовсім виглядає фінансовим монстром - за 13 днів він накопичив $ 240,4 млн.

При цьому фільм Дерріксона виявився успішним не тільки в грошовому еквіваленті - оцінка A від відвідувачів кінотеатрів і захоплені відгуки рецензентів говорять про те, що картина вийшла дійсно хорошою.

На думку критиків, «Доктор Стрендж» не просто черговий блокбастер, яких в нинішньому році вийшло досить. Дерріксон і його команда доводять, що навіть спецефекти можуть бути використані з розумом, для розвитку сюжету, а не тільки для того, щоб глядачі в залі ахали і охали від подиву. Ідеально підібраний і акторський склад - Бенедикт Камбербетч, як завжди, чарівний, Тільда ​​Суїнтон переконлива, а серіаломанам випала нагода побачити сутичку Шерлока з Ганнібалом.



З істотним відставанням від мага Стренджа завершили свій дебютний тиждень «Тролі» - анімаційна стрічка зібрала $ 45,6 млн. Результати картини Майка Мітчелла і Уолта Дорна можна порівняти з досягненнями мультика «Снупі та Чарлі Браун: Дрібнота у кіно», що стартував з позначки $ 44,2 млн. якщо тролі продовжать в тому ж дусі, то домашній прокат забезпечить їм близько $ 130 млн, а глядачі за межами США допоможуть ожилим іграшкам збагатитися ще більше. По крайній мірі, в інших країнах фільм вже заробив $ 104 млн за три тижні.

Однак критикам «Тролі» сподобалися куди менше «Доктора Стренджа». Безумовно, мультфільм радує красивою візуальною складовою, а жарти призначені для глядачів будь-якого віку, але навряд чи він надовго запам'ятається кіноманам. 



Нарешті, третє місце в топ-5 дісталося ще одному дебютанту тижня - військовій драмі «З міркувань совісті» від режисера Мела Гібсона. Примітно, що фільм, як і два його найближчих конкурента, отримав від глядачів оцінку A, що вилилося для нього в суму $ 14,8 млн. Картину вже називають одним з претендентів на «Оскар», а схвальні відгуки критиків лише додають їй балів. Як і інші стрічки Гібсона, «З міркувань совісті» пронизана темами патріотизму, віри і хоробрості, а від батальних сцен неможливо відвести очей, настільки вони гарні.



На четверту позицію опустилася комедія «Хелловін Медеї». Фільм Тайлера Перрі додав в свою скарбничку $ 7,8 млн і може похвалитися сумою в $ 65 млн. Картина так добре показала себе в прокаті, що студія Lionsgate, недовго думаючи, запустила в роботу ще одну частину франшизи.



А ось у «Інферно» справи йдуть не так добре, як у його суперників по топу-5. Другий тиждень в прокаті принесли черговому фільму кіносеріі про професора Ленгдона додаткові $ 6,3 млн. Зараз стрічка Рона Ховарда зібрала в США всього $ 26,1 млн. З іншого боку, настільки жалюгідний стан рятують заокеанські глядачі - вони вже поповнили скарбничку картини на $ 159,3 млн, не давши їй провалитися в фінансовому плані, адже на зйомки триквела було витрачено $ 75 млн.




 
Переглядів: 720 | Додав: Elnino | Теги: З міркувань совісті, Доктор Стрендж, США, бокс-офіс, Тролі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |