RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 23 » «Битва Бастардів» стала найбільш рейтинговим епізодом серіалу на IMDB
13:48
«Битва Бастардів» стала найбільш рейтинговим епізодом серіалу на IMDB
Дев'ятий епізод шостого сезону серіалу "Гра престолів" "Битва Бастардів", що вийшов на HBO 19 червня 2016 року, став найбільш рейтинговим епізодом телевізійного серіалу на IMDB. У складанні цього рейтингу враховувалася думка не менше тисячі зареєстрованих користувачів. Оцінка серії, знятої режисером Мігелем Сапочніком, на момент написання замітки становить 10 балів.

Десяти балів в 2013 році удостоївся 14-й епізод п'ятого сезону драми "Пуститися берега" "Озімандія", знятий режисером Райаном Джонсоном. У десятку найбільш рейтингових епізодів телесеріалів входять ще два епізоди "Гри престолів" - "Рейни з Кастамере" (9,9) Девіда Наттера і "Суворий будинок" (9,9) Мігеля Сапочніка.



Нагадаємо, що в багатьох країнах світу, шанувальники фентезійної саги зможуть подивитися десятий епізод шостого сезону "Гри престолів" "Вітру зими" в кінотеатрах. "Вітру зими" є на даний момент найтривалішим епізодом за історію серіалу з хронометражем в 69 хвилин.

​За офіційно непідтвердженими відомостями, гонорари п'яти провідних акторів, серед яких Пітер Дінклейдж, Кіт Харінгтон, Лена Хеді, Емілія Кларк і Микола Костер-Вальдано, в нових сезонах складуть по півмільйона за епізод.
Переглядів: 805 | Додав: Elnino | Теги: серіал, IMDB, Гра престолів, рейтинг, Битва Бастардів, епізод, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |