RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 29 » Бетмен битиметься з головним ворогом підлітків
21:16
Бетмен битиметься з головним ворогом підлітків
Головним противником Бетмена в сольному проекті, присвяченому лицареві Готема, буде Дезстроук Термінатор. Як повідомляє видання Comicbook, про це свідчить короткий відеоролик зі знімального майданчику фільму "Ліга справедливості", який був розміщений в Мережі Беном Аффлеком.

Він зобразив невідомого актора в повній екіпіровці легендарного найманого вбивці з коміксів DC. Ніяких додаткових коментарів з цього приводу від самого Аффлека, який збирався стати постановником сольного кінопроекту про Бетмена, поки не послідувало.

Нагадаємо, що Дезстроук Термінатор спочатку не мав ніякого відношення до всесвіту Бетмена. Він був створений в 80-х роках минулого століття сценаристом Марвом Вольфманом і художником Джорджем Пересом і дебютував в коміксах The New Teen Titans ( "Юні Титани"), які розповідали історію команди підлітків-супергероїв. Пізніше, завдяки своїй популярності, Дезстроук Термінатор отримав свою власну серію. Після виходу в прокат фантастичного фільму "Термінатор" Дезстроук фактично втратив другу частину свого прізвиська, так як Термінатор став асоціюватися виключно з кіборгом з майбутнього.

У Дезстроука відсутня праве око, серед його особливостей повільне старіння, посилений метаболізм, надлюдські рефлекси і сила.

Терміни робіт на сольним фільмом про Бетмена невідомі.
Переглядів: 674 | Додав: Elnino | Теги: DC, Дезстроук Термінатор, Бен Аффлек, новини, бетмен | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |