RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 12 » Бенісіо Дель Торо відмовився від участі в «Хижаку»
15:43
Бенісіо Дель Торо відмовився від участі в «Хижаку»
Бенісіо Дель Торо відмовився від участі в фантастичному фільмі "Хижак". Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання The Hollywood Reporter. Причина не уточнюється, але, найімовірніше, сторони не домовилися з приводу фінансових зобов'язань.

Студія Fox поспішила знайти заміну Дель Торо у вигляді зірки серіалу "Нарко" Бойда Холбрука. Незважаючи на те, що актори належать до абсолютно різних вагових категорій в Голлівуді, ставка студії на Холбрука цілком зрозуміла, так як актор вже знімався в перспективному проекті Fox - фільмі "Логан", в якому йому довелося зіграти роль лиходія.



Передбачається, що зйомки нового "Хижака" стартують на початку 2017 року з прицілом на прем'єру в лютому 2018 року. На момент написання даної замітки сюжет картини не був відомий. Раніше режисер Шейн Блек стверджував, що його проект стане "винахідливим сиквелом". Постановник також пообіцяв відновити образ інопланетного мисливця, щоб він більше відповідав сучасним уявленням про технології та озброєння.

Чи буде брати участь у фільмі виконавець головної ролі в оригіналі 1987 року Арнольд Шварценеггер, поки невідомо. Актор зустрічався з Блеком з цього приводу, але чим закінчилися ці переговори, не повідомлялося.
Переглядів: 766 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Хижак, новини, Бенісіо Дель Торо, Бойд Холбрук | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |