RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 18 » Автор «Остіна Пауерса» підготує сценарій «Шрека 5»
20:30
Автор «Остіна Пауерса» підготує сценарій «Шрека 5»
Сценарій п'ятого анімаційного фільму про Шрека підготує Майкл МакКаллерс, автор твору "Остін Пауерс: Шпигун, який мене спокусив", а також його продовження. Про це в інтерв'ю виданню The Hollywood News розповіли постановники мультфільму "Тролі" Уолт Дорн і Майк Мітчел.

"У них вже є дуже хороша історія. Вона придумана Маккаллерсом, який працював над" Остіном Пауерсом ". Він запропонував дуже цікаву ідею, і тепер вони її розробляють", - сказав Мітчел. Терміни робіт над мультфільмом як і раніше невідомі.

Передбачається, що "Шрек 5" стане першим проектом студії DreamWorks Animation після продажу її компанії NBCUniversal, яка відбулася в квітні 2016 року. Найімовірніше, він буде представлений глядачам не раніше 2018-2019 року.



Нагадаємо, що старт знаменитої на весь світ серії відбувся в 2001 році. Після першої частини, яка виявилася досить успішною в прокаті, було випущено три продовження.
Переглядів: 805 | Додав: Elnino | Теги: DreamWorks, Шрек 5, новини, ANIMATION, сценарій, Майкл МакКаллерс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |