RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 21 » «Атланта» і «Зміни» продовжені на другі сезони
18:32
«Атланта» і «Зміни» продовжені на другі сезони
Кабельний канал FX після демонстрації всього декількох епізодів своїх нових комедій "Атланта" і "Зміни", які отримали високу критику, продовжив обидва серіали на другі сезони. Кількість епізодів у других сезонах обох телепроектів побільшає і досягне десяти. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

"Дійсно приємно запустити дві нові комедії, які тут же отримали захоплену критику, - йдеться в заяві FX. - Цілком очевидно, що" Атланта "і" Зміни "знайшли відгук у глядачів, що є кредитом довіри Дональду Гловеру і Памелі Адлон в їх баченні серіалів. Вони разом зі своїми акторами, письменниками та режисерами створили виняткові шоу, які ми з гордістю продюсуємо ".



За даними FX, "Атланта" стартувала краще за всіх інших сценарних серіалів-дебютантів на кабельному телебаченні за останні три роки з найвищим рейтингом у аудиторії від 18 до 49 років. У серіалі розповідається про двох кузенів, які займаються музикою в Атланті в надії поліпшити життя своїх родин.

"Зміни", тим часом, зібрали біля екранів рекордну жіночу аудиторію. За сім днів відстрочених переглядів прем'єра серіалу посіла друге місце серед комедій на кабельному ТБ у жінок віком від 18 до 34 років. В основу комедії лягла реальна історія Адлон, яка виховує трьох дітей і будує кар'єру в Голлівуді.
Переглядів: 686 | Додав: Elnino | Теги: 2 сезон, серіал, зміни, fx, новини, Атланта | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |