RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 9 » Арнольд Шварценеггер анонсував зустріч з режисером «Хижака»
17:38
Арнольд Шварценеггер анонсував зустріч з режисером «Хижака»
Арнольд Шварценеггер має намір зустрітися з режисером Шейном Блеком і обговорити деталі створення фільму "Хижак". Про це сам знаменитий актор розповів в інтерв'ю ресурсу ArnoldFans.

"Я ще не спілкувався з Шейном на цю тему, але я збираюся пообідати з ним найближчим часом, після того як завершу всі свої справи в рамках спортивного фестивалю (Arnold's Sports Festival). Так що обговорення відбудеться. Якщо у нас будуть якісь новини, я неодмінно дам вам знати ", - сказав він.



Нагадаємо, що Датч, якого зіграв Шварценеггер, був єдиним, хто вижив персонажем в оригінальній картині. Так як сам Шейн Блек неодноразово заявляв, що його "Хижак" буде не перезапуском франшизи, а "винахідливим сиквелом", то повністю виключити появу в ньому героя Шварценеггера неможливо.

Нагадаємо, що "Хижак" був випущений в 1987 році. Ключові ролі у фільмі зіграли Карл Везерс, Елпідія Каррільо, Білл Дьюк, Джесі Вентура, Сонні Лендем, Річард Чавес, Р.Г. Армстронг, Шейн Блек, Кевін Пітер Холл та інші актори.

За сюжетом група спецназівців виявляється в джунглях Центральної Америки, де стає "дичиною" для інопланетного мисливця. Прем'єра "винахідливого сиквела" намічена на 2 березня 2018 року.
Переглядів: 691 | Додав: Elnino | Теги: Арнольд Шварценеггер, Шейн Блек, кіно, Хижак, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |