RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 2 » Антологію «Дівчина за викликом» продовжено на другий сезон
16:04
Антологію «Дівчина за викликом» продовжено на другий сезон
Канал Starz продовжив антологію Стівена Содерберга "Дівчина за викликом" на другий сезон. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Перший сезон драми був заснований на однойменному фільмі Содерберга 2009 року і складався з 13-ти півгодинних епізодів. У ньому розповідається про елітних куртизанок, які задовольняють не тільки сексуальні запити своїх клієнтів. Дівчата, швидше, виконують ролі романтичних партнерів і довірених осіб, і їх таланти і час дуже добре оплачуються.



У першому сезоні, що закінчився в червні поточного року і отримав високу критику, головну роль виконала Райлі Кеох. Ведучий критик видання The Hollywood Reporter Тім Гудман назвав серіал, кожен епізод якого був написаний і знятий Лоджем Керріганом і Емі Саймецом, "відмінною похмурою драмою з високою акторською грою".

Содерберг повторить свої функції виконавчого продюсера, а Керріган і Саймец знову візьмуть на себе обов'язки шоураннерів, сценаристів і постановників 14-серійного другого сезону, в якому буде розказана інша історія і представлені повністю нові персонажі.

 
Переглядів: 902 | Додав: Elnino | Теги: Starz, 2 сезон, антологія, Стівен Содерберг, Дівчина за викликом, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |