RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 30 » Анна Пакуїн зіграє офіцера поліції
17:42
Анна Пакуїн зіграє офіцера поліції
Зірка "Справжньої крові" Анна Пакуїн отримала головну роль в восьмисерійній детективній драмі "Bellevue". У серіалі, створеному спільними зусиллями актриси і сценариста Джейн Меггз і продюсера і режисера Едріенн Мітчелл, провідні ролі також виконують Аллен Ліч ( "Абатство Даунтон") і Шон Дойл ( "Картковий будиночок"). Виробництвом драми для канадської громадської телемережі CBC займуться студії Muse Entertainment і Back Alley Film Productions. Зйомки стартують 19 вересня 2016 року в Монреалі. Про це повідомляє видання Deadline.



У серіалі дія розгортається в робочому містечку, де повно "хороших людей", які "живуть по совісті" і вважають себе вправі вимагати того ж від сусідів. Пакуїн зіграє детектива Енні Райдер, офіцера поліції з крутою вдачею і сильним характером, яка завжди була в натягнутих відносинах з земляками. Коли пропадає підліток-трансгендер, Енні починає пошуки, які даються їй нелегко - вона повинна підозрювати людей, яких знала все своє життя. У міру того як справа все більше віддаляє Енні від її сім'ї, вона стикається із загадковим чоловіком з минулого, і зустріч з яким не обіцяє нічого хорошого.

"Bellevue" вже друга драма CBC, в якій знімається Пакуїн. Канадська актриса також грає одну з головних ролей в міні-серіалі "Alias ​​Grace", який транслюватиметься потоковим сервісом Netflix і CBC.
Переглядів: 654 | Додав: Elnino | Теги: серіал, CBC, Анна Пакуїн, Bellevue, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |