RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 8 » Анджела Ленсбері може з'явитися в сьомому сезоні «Гри престолів»
08:23
Анджела Ленсбері може з'явитися в сьомому сезоні «Гри престолів»
У сьомому сезоні "Гри престолів" відбулося поповнення в акторському складі. Як повідомляє видання Independent з посиланням на німецький новинний сайт Bild, Анджела Ленсбері була помічена на знімальному майданчику фентезійного серіалу HBO.

Представники HBO утримуються від будь-яких коментарів з приводу участі актриси, яка прославилася роллю письменниці Джесіки Флетчер з популярного серіалу "Вона написала вбивство". З чуток, володарка шести премій "Золотий глобус" знімається в епізодичній ролі в двох серіях майбутнього сьомого сезону. Зйомки займуть всього чотири дні.



У разі підтвердження чуток, Ленсбері стане другим британським актором, що приєдналася до "Гри престолів" за останній тиждень. Нагадаємо, що 31 серпня роль в шоу отримав зірка "поттеріани" Джим Броудбент.

Раніше на цьому тижні повідомлялося, що зйомки серіалу проходили на іспанському пляжі Муріола Біч в Барріко. Фанати висловили своє припущення про те, що в серіалі це може бути кінцевим пунктом подорожі Дейенеріс (Емілія Кларк).

Серед режисерів, які працюють в сьомому, скороченому сезоні "Гри престолів", Алан Тейлор, Джеремі Подесва, Марк Майлод і Метт Шекман. Мігель Сапочнік і Девід Наттер ймовірно повернуться в восьмому сезоні шоу.
Переглядів: 687 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Гра престолів, Анджела Ленсбері, новини, 7 сезон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |