RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 23 » Американський бокс-офіс виріс в порівнянні з 2015 роком
20:58
Американський бокс-офіс виріс в порівнянні з 2015 роком
Незважаючи ні несприятливі прогнози, сукупні касові збори фільмів в американському прокаті за літній сезон зросли в порівнянні з аналогічним періодом 2015 року майже на три відсотки. Про це з посиланням на дослідження компанії comScore повідомляє видання The Wrap.

В абсолютних величинах бокс-офіс склав 4,14 мільярда доларів. Роком раніше був зафіксований результат 4,04 мільярда доларів. Рекордним досі залишається 2013 рік, коли за літній сезон касові збори в Північній Америці склали 4,37 мільярда доларів.

Головними "локомотивами" сезону стали проекти підрозділів компанії Walt Disney - анімаційний фільм "У пошуках Дорі", який заробив 478 мільйонів доларів, і екранізація коміксів Marvel "Перший месник 3: Протистояння", що зібрав на батьківщині 407 мільйонів доларів.



На третьому місці опинився ще один мультфільм "Секрети домашніх тварин" з результатом 346 мільйонів доларів. Цей проект був представлений глядачам студією Universal Pictures.

Що стосується касових зборів з початку року, то 21 серпня 2016 року вони склали близько 7,8 мільярда доларів, що також більше торішнього результату на 4,2 відсотка. Національна асоціація власників кінотеатрів також відрапортувала про загальне збільшення числа глядачів.
Переглядів: 639 | Додав: Elnino | Теги: Америка, США, бокс-офіс, касові збори, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |