RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 23 » Amazon розробляє телеверсію «Відступників»
23:32
Amazon розробляє телеверсію «Відступників»
Warner Bros. TV і Plan B Entertainment об'єднаються зі сценаристом Джейсоном Річманом для розробки драматичного серіалу для потокового сервісу Amazon, заснованого на знаменитому фільмі Мартіна Скорсезе "Відступники". Про це повідомляє видання Variety.

Річман ( "Щаслива сімка") напише сценарій до пілота і розділить обов'язки виконавчого продюсера з Роєм Лі, Майклом Конноллі, Гремом Кінгом, Деде Гарднером, Джеремі Клейнером, Сарою Есберг, Тріп Вінсон, Дагом Девісоном і Джанні Нуннарі. Спільним виробництвом також займуться студії Vertigo Entertainment і Initial Entertainment Group.



У телеверсії в центрі уваги виявляється молодий поліцейський, який проникає в банду латиноамериканців в Чикаго і намагається вирахувати "щура" в своєму підрозділі поліції. Як і повнометражний фільм, серіал заснований на гонконгському кримінальному трилері 2002 року "Подвійна рокіровка".

Нагадаємо, що у фільмі Скорзезе, що вийшов в 2006 році, головні ролі виконали Джек Ніколсон, Леонардо ДіКапріо, Метт Деймон і Марк Уолберг.

Картина завоювала чотири премії "Оскар" в номінаціях "кращий фільм", "краща режисура", "кращий монтаж" і "кращий адаптований сценарій". Уолберг був номінований за роль другого плану.
Переглядів: 651 | Додав: Elnino | Теги: серіал, новини, Відступники, Джейсон Річман, Amazon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |