RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Жовтень » 17 » Amazon продовжив серіал «Босх» на четвертий сезон
23:44
Amazon продовжив серіал «Босх» на четвертий сезон
Потоковий сервіс Amazon замовив виробництво четвертого сезону популярного серіалу "Босх", яким займеться компанія Fabrik Entertainment. Перший і другий сезон детектива на момент написання новини доступні для перегляду на сервісі Amazon Prime Video в США, Великобританії, Австрії та Японії. Прем'єра третього сезону серіалу, який зараз знаходиться в роботі, відбудеться в 2017 році. Про це повідомляє видання ComingSoon.

У серіалі, заснованому на романах Майкла Коннеллі, роль детектива Гаррі Босха виконує Тітус Уеллівер, Джеррі Едгара - Джемі Гектор, лейтенанта Грейс Біллетс - Емі Акіно, Медді Босх - Медісон Лінтц і заступника начальника поліції Ірвіна Ірвінга - Ленс Реддік. Рейтинг другого сезону серіалу, на думку передплатників Amazon, становить 4,8.



"Я такий щасливий, що бракує слів, - прокоментував новину Коннеллі. - Знати про те, що у нас є ще один сезон, щоб розповісти про наших героїв, чудово. Наша команда працювала щосили над створенням реалістичного детективного шоу і, судячи по реакції глядачів, нам це вдалося. Тітус, його колеги по майданчику і члени знімальної команди віддаються повністю серіалу. Ми піднімаємо сюжетну планку в третьому сезоні на новий рівень і збираємося зробити те саме і в четвертому ".
Переглядів: 662 | Додав: Elnino | Теги: Босх, серіал, 4 сезон, новини, Amazon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |