RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 15 » ABC купив права на пілот процесуальної драми про ілюзіоніста
00:43
ABC купив права на пілот процесуальної драми про ілюзіоніста
Канал ABC купив права на пілот до процесуальної кримінальній драми "Deception" у одного з творців драматичної комедії "Чак" Кріса Федака та мага, автора головоломок і письменника / продюсера Девіда Квонга, що працює консультантом у драмі NBC "Сліпа пляма". Проектом займаються студії Warner Bros. TV і належить Грегу Берланті Berlanti Television, які спільно знімають "Сліпу пляму". Про це повідомляє видання Deadline.

Головним героєм "Deception", сценарій до якого написав Федак, є першокласний маг. Після того як скандал знищив його кар'єру, єдиним місцем, де він може практикувати своє мистецтво обману, ілюзії та впливу, виявляється ФБР. Він стане першим в світі консультуючим ілюзіоністом, який надасть допомогу уряду у вирішенні заплутаних злочинів і за допомогою обману заманить в пастку злочинців і шпигунів.



Обов'язки виконавчих продюсерів розділять між собою Мартін Джеро ( "Сліпа пляма"), Грег Берланті і Сара Шечтер ( "Легенди завтрашнього дня"). Квонг виступить співпродюсером.

Це вже друга драма, яку ABC придбав у команди "Сліпої плями" - Джеро, Берланті і Шечтер. Тріо також розробляє драму в жанрі бойовика "Criminal" за сценарієм, написаним Джеро в співавторстві з Бренданом Галем.
Переглядів: 668 | Додав: Elnino | Теги: серіал, артін Джеро, ABC, новини, Сара Шечтер, Грег Берланті, Deception | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |