RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 23
Додати матеріал

«Вікторія» продовжена на другий сезон

Найбільша британська комерційна телемережа ITV замовила виробництво другого сезону історичної драми "Вікторія", присвяченій раннім рокам правління Королеви Вікторії. Про це повідомляє видання Variety.

Серіал став найбільш рейтинговою драмою 2016 року у ITV з моменту йо ... Читати далі »

Переглядів 786 | Коментарів 0 Продовження

ABC працює над сиквелом «Приватного детектива Магнума»

Кількість перезапусків на телебаченні, схоже, не збирається зменшуватися. Канал ABC, творець серіалу "Грабуй награбоване" Джон Роджерс і продюсер Єва Лонгорія ( " ... Читати далі »

Переглядів 597 | Коментарів 0 Продовження

Трейлер фільму про Брюса Лі випередив ролики голлівудських блокбастерів

Трейлер фільму "Народження Дракона", присвяченого легендарному майстру східних єдиноборств і популярному голлівудському акторові Брюсу Лі, привернув більше уваги, ніж ролики масштабних голлівудських кінопроектів. Всього за тиждень з моменту публікації в Facebook його подивилися більше восьми мільйонів користувачів соціальної мережі. Для порівняння, ролик драми " ... Читати далі »

Переглядів 667 | Коментарів 0 Продовження

Китайська компанія буде фінансувати «Людину-павука»

Кіностудія Sony Pictures і китайська корпорація Dalian Wanda Group уклали партнерську угоду про спільне фінансування цілого ряду перспективних кінопроектів. Як повідомляє видання Deadline, деталі угоди не розголошуються, але, найімовірніше, Wanda інвестує свої кошти в чотири фільми, одним з яких стане "Людина-павук: Повернення додому".

Таким чином, китайський конгломерат посилить свій вплив у Голлівуді, а студія Sony в свою чергу зможе скор ... Читати далі »

Переглядів 717 | Коментарів 0 Продовження

Weinstein Television розробляє серіал про Елвіса Преслі

Weinstein Television розробляє серіал з обмеженою кількістю епізодів (від восьми до десяти), присвячений Королю рок-н-ролу Елвісу Преслі. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Компанія The Weinstein Company уклала угоду зі спадкоємцями Елвіса Преслі, отримавши права на музичний каталог співака і можливість вести виробництво в маєтку Преслі Грейсленд. Виробництво отримає доступ до машин, одягу та інших раритетних речей легендарно ... Читати далі »

Переглядів 571 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |