RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 26
Додати матеріал

Колін Ферт зіграє у фільмі про підводний човен «Курськ»

Колін Ферт зіграє в драмі, присвяченій загибелі російського підводного човна "Курськ", яку збирається знімати студія Люка Бессона EuropaCorp. Про це повідомляє видання Deadline. Яка саме роль була запропонована популярному британському акторові, поки не уточнюється.

Раніше стало відомо, що картина буде заснована на творі письменника Роберта Мура "Час помирати", а адаптацією його для екрану займеться сценарист Роберт Родат, в актив ... Читати далі »

Переглядів 726 | Коментарів 0 Продовження

Кріс Еванс прокоментував перетворення Капітана Америки в лиходія

Виконавець ролі Капітана Америки в фільмах студії Marvel Кріс Еванс прокоментував звістку про те, що його герой у новій серії коміксів став агентом Гідри. "ГІДРА?!?!?!", - Написав він на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Twitter, супроводивши свій вигук красномовним хештегом #sayitaintso, який можна перевести "скажіть, що це не так".

Шанувальники актора відреагували на його коментар безліччю ілюстрацій і навіть від ... Читати далі »

Переглядів 701 | Коментарів 0 Продовження

«Гострі козирки» продовжені на два сезони

Клан Шелбі повернеться на екрани ще в двох сезонах. Як повідомляє видання Deadline, канал BBC Two продовжив серіал "Гострі козирки" на четвертий і п'ятий сезони. На момент написання замітки демонструється третій сезон кримінальної саги, створеної Стівеном Найтом з ... Читати далі »

Переглядів 763 | Коментарів 0 Продовження

Зйомки «Трансформерів 5» почалися на Кубі

На Кубі стартували зйомки фільму "Трансформери 5: Останній лицар". Про це повідомив на своїй офіційній сторінці в Instagram режисер картини Майкл Бей, супроводивши свій пост знімком раритетного автомобіля, які у великій кількості збереглися на Острові Свободи.

"Другий американський фільм, який знімається на Кубі -" Трансфомери ". Дивовижне місце", - написав він. Відзначимо, що першим голлівудським кінопроектом, зйомки як ... Читати далі »

Переглядів 792 | Коментарів 0 Продовження

CBS скасував «Області темряви» після першого сезону

Канал CBS офіційно закрив свій новий серіал "Області темряви". До прийняття остаточного рішення президент каналу Гленн Геллер говорив журналістам про те, що продюсери намагаються знайти для серіалу новий "будинок". Пошуки не увінчалися успіхом, і шоураннер Крейг Суїні напис ... Читати далі »

Переглядів 635 | Коментарів 0 Продовження

Marvel перетворила Капітана Америку в агента Гідри

Компанія Marvel зважилася на безпрецедентний крок - перетворити одного з головних американських суперегеров Капітана Америку в лиходія. Як повідомляє видання The Wrap, сталося це в коміксі Captain America: Steve Rogers # 1, який був представлений 25 травня 2016 року.

У цьому випуску було заявлено, що в дійсності Стів Роджерс підтримував нацистів і був таємним агентом Гідри. Як уточнив відповідальний редактор Marvel Том Брівурт, настільки суперечлива ... Читати далі »

Переглядів 591 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |