RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 17
Додати матеріал

Сольник Чудо-жінки буде присвячений жіночим образам

Фільм "Чудо-жінка", який буде знятий за мотивами коміксів DC, буде присвячений проблемі "дорослішання" головної героїні. Про це розповіла в інтерв'ю виданню Sci Fi Now виконавиця головної ролі ізраїльська модель і актриса Галь Гадот.

"У фільмі" Бетме ... Читати далі »

Переглядів 619 | Коментарів 0 Продовження

Фільм за мотивами «Тетріса» знімуть в Китаї

Екранізація популярної в усьому світі гри "Тетріс", про яку не було нічого відомо з середини 2014 року, знову потрапила в поле зору профільних ЗМІ. Як стверджує видання ComicBook, американська студія Threshold Entertainment, яка придбала права на зйомки картини за мотивами гри, уклала партнерську угоду з китайськими партнерами.

Виробничий бюджет оцінюється в 80 мільйонів доларів, в ньому будуть задіяні, як китайські, так і західні акто ... Читати далі »

Переглядів 614 | Коментарів 0 Продовження

Warner Bros. виставила Мегалодона проти Хижака

Кіностудія Warner Bros. оголосила дату прем'єри свого фантастичного фільму під назвою "Мег", в якому буде розказана історія зіткнення людини з доісторичним хижаком мегаладоном. Як повідомляється в офіційному прес-релізі, картина буде представлена ​​глядачам 2 березня 2018 року.

Примітно, що саме на цей день заявлена ​​прем'єра іншого фантастичного кінопроекту - "Хижак", який розповідає про зіткнення людини з інопланет ... Читати далі »

Переглядів 745 | Коментарів 0 Продовження

CBS скасував «Годину пік» після першого сезону

Канал CBS скасував серіал "Година пік", заснованого на однойменному фільмі 1997 року, після першого сезону. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Незважаючи на статус одного з фаворитів сезону 2015-2016 на громадському телебаченні, "Година пік" всупереч сво ... Читати далі »

Переглядів 657 | Коментарів 0 Продовження

Шейн Блек пообіцяв "старого Арнольда" в новому «Хижаці»

Якщо Арнольд Шварценеггер погодиться взяти участь в новому фільмі "Хижак", то він постане перед глядачами в своєму нинішньому образі, який не буде підданий комп'ютерному "омолодженню". Про це розповів в інтерв'ю виданню CraveOnline постановник картини Шейн Блек.

"В ори ... Читати далі »

Переглядів 810 | Коментарів 0 Продовження

Студія Paramount представила повну назву «Трансформерів 5»

Кіностудія Paramount Pictures анонсувала повну назву п'ятої серії фільму "Трансформери". Картина вийде в прокат під заголовком "Трансформери 5: Останній лицар", про що свідчить поданий промо-ролик.

Зйомки картини стартують в червні 2016 року в Детройті, а потім продовжаться не тільки в інших містах США, а й за межами країни. Головну роль знову зіграє Марк Уолберг, компанію йому складе юна актриса Ізабела Монер, відом ... Читати далі »

Переглядів 722 | Коментарів 0 Продовження

Warner Bros. зніме фільм про Харлі Квінн

Кіностудія Warner Bros. має намір зняти спін-офф заснованого на коміксах DC фільму "Загін самогубців", в якому сюжет сфокусується на Харлі Квін. Однак, як стверджує видання The Hollywood Reporter, цей проект не можна вважати сольним фільмом Квін, так як в ньому будуть фігурувати і інші жіночі персонажі, на кшталт Бет-дівчини, учасниць команди Хижі птахи і інших.

Проект оточений такою секретністю, що студія поки не готова навіть анонсувати і ... Читати далі »

Переглядів 2222 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |