RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 11
Додати матеріал

Брати Руссо попрацюють над проектом «Капітан Китай»

Творці фільму "Перший месник 3: Протистояння" Ентоні Руссо і Джо Руссо будуть курирувати створення китайської супергероїчної франшизи. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter. Проект, який фанати вже встигли охрестити "Капітан Китай", буде реалізований спільно з китайс ... Читати далі »

Переглядів 667 | Коментарів 0 Продовження

Касовий збори «Першого месника 3» перевищили 700 мільйонів доларів

Світові касові збори фільму "Перший месник 3: Протистояння" перевищили 700 мільйонів доларів. Сталося це всього через дванадцять днів після старту проекту в світовому прокаті. Таким чином, всього за пару тижнів картина заробила майже стільки ж, скільки фільм " ... Читати далі »

Переглядів 753 | Коментарів 0 Продовження

Перші рецензії на «Алісу в Задзеркаллі» виявилися негативними

Перші відгуки кінокритиків провідних світових видань, які пишуть про кіно, з приводу фільму студії Walt Disney "Аліса в Задзеркаллі" не вселяють оптимізму. На момент написання даної замітки рейтинг картини на сайті-зібранні професійних рецензій RottenTomatoes становив всього 17 відсотків.
< ... Читати далі »

Переглядів 629 | Коментарів 0 Продовження

Warner Bros. відклала прем'єру фільму «Годзілла 2»

Кіностудія Warner Bros. змінила прокатні графіки відразу декількох своїх кінопроектів. Як повідомляє видання ComicBook, в першу чергу це торкнулося фільмів, присвячених популярним монстрам - Годзіллі і Кінг Конгу. Так, фільм "Годзілла 2", прем'єра якого була запланована на 8 червня 2018 року, буде представлений глядачам 22 березня 2019 року. Картина "Годзілла проти Кінг Конга" буде випущена в прокат 29 травня 2020 року. У обох проекті ... Читати далі »

Переглядів 699 | Коментарів 0 Продовження

Том Харді зіграє в «Зоряних війнах 8»?

Том Харді ("Шалений Макс: Дорога гніву") може з'явитися в восьмому епізоді "Зоряних воєн". Про це з посиланням на свої джерела повідомляє ресурс Making Star Wars. Стверджується, що популярному британському акторові належить зіграти роль штурмовика Першого Ордена і кращого друг ... Читати далі »

Переглядів 693 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |