RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 04
Додати матеріал

Hulu замовив виробництво другого сезону серіалу «Шлях»

Через шість тижнів з моменту прем'єри першого сезону серіал потокового сервісу Hulu "Шлях" продовжений на другий сезон. Драма, головні ролі в якій виконують Аарон Пол ( "П ... Читати далі »

Переглядів 618 | Коментарів 0 Продовження

Студія Screen Gems зніме фільм про Слендера

Кіностудія Screen Gems розпочинає виробництво ігрового фільму, присвяченого Слендеру. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання ComicBook. Сценарій картини, сюжет якої на момент написання даної замітки не уточнювався, доручений Девіду Берку. Очікується, що зйомки стартують вже восени 2016 року зі прицілом на прем'єру ще через рік.

Нагадаємо, що Слендер або Худорлявий чоловік був придуманий учасником форуму Something Awful в 2009 році ... Читати далі »

Переглядів 698 | Коментарів 0 Продовження

Арнольд Шварценеггер зіграє кращого в світі кілера

Арнольд Шварценеггер ("Термінатор: Генезис") знову вирішив спробувати свої сили в комедії. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter популярний голлівудський актор і колишній губернатор Каліфорнії зіграє в картині під назвою "Чому ми вбиваємо Гюнтера".

Сюжет будуватиметься ... Читати далі »

Переглядів 686 | Коментарів 0 Продовження

Роланд Еммеріх зніме фільм про Битву за Мідуей

Роланд Еммеріх ("Штурм Білого дому") приступив до підготовки до зйомок фільму, присвяченого одній з найграндіозніших морських битв в історії людства - Битві за Мідуей, яка сталася між американським і японським флотами в роки Другої світової війни і отримала назву "Битва ... Читати далі »

Переглядів 653 | Коментарів 0 Продовження

«Перший месник 3» встановив новий рекорд Fandango

Фільм студії Marvel "Перший месник 3: Протистояння" встановив новий рекорд. Як повідомляє видання Variety, на цей раз мова йде про рекордний рівень попереднього продажу квитків. Стверджується, що за цим показником картина обійшла всіх своїх конкурентів, у тому числі фільми " ... Читати далі »

Переглядів 712 | Коментарів 0 Продовження

History зніме серіал про наркобарона Хоакіна "Ель Чапо" Гусмана

Канал History готовий розповісти історію наркобарона Хоакіна "Ель Чапо" Гусмана. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, телемережа розробляє сценарну драму "#Cartel", в якій будуть досліджені війни, що ведуться за контроль над торгівлею наркотиками в світовому масштабі, на прикладі правдивої історії Ель Чапо (Коротун).

Спільним виробництвом проекту, сценарій до якого написаний колишнім шоураннером серіалу Netflix " ... Читати далі »

Переглядів 659 | Коментарів 0 Продовження

Warner Bros. екранізує настільну гру Monsterpocalypse

Кіностудія Warner Bros. придбала права на екранізацію настільної гри під назвою Monsterpocalypse, випущеної компанією Privateer Press. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter. Автором сценарію і режисером картини призначений Федеріко Альварес, творець таких кінострічок, як "Зловісні мерці: Чорна книга ... Читати далі »

Переглядів 609 | Коментарів 0 Продовження

Фанати проголосували за сольний фільм Чорної вдови

Шанувальники кіновсесвіту Marvel найбільше хотіли б побачити сольний фільм, присвячений Чорній вдові. Як повідомляє видання USA Today, такими є результати опитування, проведеного сервісом Fandango серед глядачів, які вже купили квитки на сеанси картини "Перший месник 3: Протистояння".
... Читати далі »

Переглядів 665 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |