RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 27
Додати матеріал

Роберт Дауні мл. готовий зіграти в четвертій «Залізній людині»

Роберт Дауні мл. готовий зіграти в четвертому сольному фільмі, присвяченому Залізній людині. Як повідомляє видання ComicBook, таку несподівану заяву зробив актор в інтерв'ю телеканалу ABC. "Я відчуваю, що цілком здатний знятися ще в одному", - сказав він.

Відзначимо, що це був перший випадок, коли Дауні мл. заговорив про можливість появи четвертого фільму. Його нинішній контракт зі студією Marvel не припускав такого розвитку ситуац ... Читати далі »

Переглядів 642 | Коментарів 0 Продовження

Китайська компанія зажадала 27 мільйонів у творців «Трансформерів 4»

Китайська туристична компанія Wulong Karst Tourism подала в суд на творців фільму "Трансформери 4: Епоха винищення", звинувативши останніх у невиконанні умов угоди з розміщення продак-плейсменту. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

У документах, які були на ... Читати далі »

Переглядів 564 | Коментарів 0 Продовження

Marvel пояснила вибір Тільди Свінтон на роль Стародавнього

Студія Marvel відреагувала на критику на адресу творців фільму "Доктор Стрендж", які вважали недоречним вибір Тільди Свінтон на роль Стародавнього - наставника головного героя. Заяву з цього приводу наводить видання Mashable.

"Marvel завжди демонструвала свою прихильність до різноманітності кастингових рішень і незмінно руйнувала стереотипи, які найчастіше суперечили першоджерелам, щоб розвивати свій кінематографічний всесвіт. Що стосу ... Читати далі »

Переглядів 648 | Коментарів 0 Продовження

Прогнози по стартовим зборам «Першого месника 3» підвищено

Прогнози по стартовим зборам фільму "Перший месник 3: Протистояння" скориговані в бік збільшення. Як повідомляє видання Deadline, оцінка рівня продажу квитків за 10 дні до виходу картини в світовий прокат дозволяє припустити, що в Північній Америці вона заробить до кінця перших вихі ... Читати далі »

Переглядів 653 | Коментарів 0 Продовження

«Підземка» продовжена на другий сезон

Канал WGN America продовжив трилер "Підземка" на другий сезон. Про це з посиланням на президента кабельного каналу Метта Чернісса повідомляє видання ComingSoon.

"З величезною радістю ми оголошуємо про другий сезон" Підземки ", серіалу, якому вдалося знайти пристрасн ... Читати далі »

Переглядів 652 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |