RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 23
Додати матеріал

Оголошена дата прем'єри фільму жахів «Воно»

Кінокомпанія Warner Bros. затвердила дату прем'єри нової екранізації твору Стівена Кінга під назвою "Воно". Як повідомляє видання The Wrap, фільм буде представлений глядачам 8 вересня 2017 року. Постановником картини все ще числиться творець фільму-жахів "Мама" Андрес Мускетті.

Акторський склад поки не уточнювався. У 2015 році стверджувалося, що роль Пеннівайз зіграє актор Уілл Поултер, знайомий глядачам за фільмами " ... Читати далі »

Переглядів 630 | Коментарів 0 Продовження

Walt Disney скасувала прем'єру фільму «Нелюди»

Компанії Walt Disney і Marvel скасували намічену на 12 липня 2019 прем'єру фільму "Нелюди", заснованого на серії популярних коміксів. Про це повідомляє видання ComicBook з посиланням на кореспондента Wall Street Journal Бена Фріца.

Офіційного підтвердження цієї інформації на момент написання даної замітки не надходило. Відзначимо, що раніше глава Marvel Studios Кевін Фейдж стверджував, що прокатний графік картини, ймовірно, буде змінени ... Читати далі »

Переглядів 639 | Коментарів 0 Продовження

Хоакіну Феніксу запропонована роль Ісуса Христа

Хоакін Фенікс веде переговори про участь в картині, присвяченій одному з найвідоміших біблійних персонажів - Марії Магдалині. Як стверджує видання The Hollywood Reporter, акторові запропоновано зіграти роль Ісуса Христа.

Джерела підкреслюють, що переговорний процес знаходиться ще в самій ранній стадії, і основною проблемою стане завантаженість графіка актора. Нагадаємо, що головну роль взяла на себе зобов'язання зіграти Руні Мара. Фільм буде ... Читати далі »

Переглядів 632 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |