RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 22
Додати матеріал

Роберт Дауні мл. анонсував зйомки «Шерлока Холмса 3»

Зйомки фільму "Шерлок Холмс 3", найімовірніше, стартують до кінця 2016 року. Про це розповів в інтерв'ю виданню ShortList виконавець головної ролі Роберт Дауні мл.

"Ми як раз зараз ведемо переговори з цього приводу. Щоб провести якусь підготовку. Якби ми могли зняти фільм за допомогою Skype, ми б, напевно, упоралися за тиждень. Але з такими фільмами все складніше. Так що ми спробуємо зняти картину вже в цьому році. Це, звичайн ... Читати далі »

Переглядів 664 | Коментарів 0 Продовження

Памела Андерсон зіграє у фільмі «Рятувальники Малібу»

В акторському складі повнометражного фільму "Рятувальники Малібу" відбулося значне у всіх сенсах цього слова поповнення. Як повідомив на своїй офіційній сторінці в Instagram Дуейн Джонсон, до нього приєдналася учасниця оригінального серіалу Памела Андерсон.

"Вона представила світу Кейсі Джин Паркер, яка стала однією з найпопулярніших героїнь свого покоління і одного з найпопулярніших телешоу всіх часів. Із задоволенням вітаю (прекрасну ... Читати далі »

Переглядів 929 | Коментарів 0 Продовження

«Гра престолів» продовжена на сьомий сезон

Канал HBO продовжив серіали "Гра престолів", "Кремнієва долина" та "ВІП" на наступні сезони, які вийдуть в 2017 році. Про це з посиланням на HBO повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Новина оголошена за кілька днів до того, як всі тр ... Читати далі »

Переглядів 792 | Коментарів 0 Продовження

За кількістю проданих квитків «Перший месник 3» обігнав усі фільми Marvel

За кількістю реалізованих за два тижні до виходу в світовий прокат квитків фільм "Перший месник 3: Протистояння" обігнав всі попередні проекти студії Marvel, в тому числі картини " ... Читати далі »

Переглядів 619 | Коментарів 0 Продовження

Роберт Дауні мл. зіграє в сольному фільмі «Людини-павука»

Компанія Marvel Studios почала виконувати дану її главою Кевіном Фейджем обіцянку делегувати відомих супергероїв в сольний фільм про Людину-павука, який збирається знімати студія Sony Pictures, Як повідомляє видання ComicBook, в картині з'явиться Тоні Старк власною персоною у виконанні Роберта Дауні мл.

Відзначимо, що укладений кілька років тому контракт актора зі студією Marvel, не припускав участі в "Людині-павуку". Найімовірніше, сту ... Читати далі »

Переглядів 603 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |