RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 14
Додати матеріал

Зірка «Путівника по сімейному життю» зіграє в «Трансформерах 5»

Актриса Ізабелла Монер, відома глядачам по проектам телеканалу Nickelodeon, а також серіалу "Путівник по сімейному житті", зіграє головну жіночу роль у фільмі "Трансформери 5". Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання The Wrap.

Стверджується, що актрисі належить перевтілитися в виховану в прийомній сім'ї сироту, єдиним другом якої був маленький трансформер. Її життя круто змінюється після зустрічі з героїчним вин ... Читати далі »

Переглядів 663 | Коментарів 0 Продовження

Ченнінг Татум зіграє в сиквелі фільму «Kingsman: Секретна служба»

В акторському складі фільму "Кінгсман 2", який стане продовженням популярного комедійного бойовика, сталося нове значне поповнення: до нього приєднався Ченнінг Татум. Про це сам актор оголосив на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Twitter.

Якого саме персонажа йому належить зіграти, Татум не уточнив. Творці картини також поки не прокоментували це кадрове рішення. Раніше було оголошено, що у проекті братимуть участь Тарон Егер ... Читати далі »

Переглядів 626 | Коментарів 0 Продовження

Майкла Кітона покликали в фільм «Людина-павук: Повернення додому»

Майкл Кітон отримав пропозицію приєднатися до акторського складу фільму "Людина-павук: Повернення додому". Як повідомляє видання Variety, популярному голлівудському акторові запропоновано зіграти роль лиходія. Про якого саме персонажа йдеться, поки невідомо. За однією з версій, Кітон зіграють суперлиходія Вултурі.

Нагадаємо, що постановником картини призначений Джонатан Уоттс, а головну роль виконає молодий актор Том Холленд. Повна наз ... Читати далі »

Переглядів 830 | Коментарів 0 Продовження

Рейтинг «Першого месника 3» досяг 100 відсотків

Провідні профільні видання, які пишуть про кіно, опублікували свої рецензії на фільм "Перший месник 3: Протистояння", і через добу після світової прем'єри рейтинг проекту становив 100 відсотків на сайті RottenTomatoes.

"Перший месник 3" по своїй суті - це ... Читати далі »

Переглядів 703 | Коментарів 0 Продовження

Walt Disney анонсувала створення фільму про Пітера Пена

Walt Disney анонсувала створення своєї версії художнього фільму на основі творів шотландського письменника Джеймса Баррі, присвячених Пітеру Пену. Як повідомляє видання Deadline, постановником призначений творець картини "Піт і його дракон" Девід Лоурі, який також стане одним із співавторів сценарію.

Терміни робіт над проектом і його можливий прокатний графік на момент написання даної замітки не уточнювалися. Відзначимо, що історія хлопчика ... Читати далі »

Переглядів 764 | Коментарів 0 Продовження

Фільм «Стартрек 3: Нескінченність» покажуть на панорамних екранах

Фільм "Стартрек 3: Нескінченність" вийде на екрани Північної Америки в тому числі в новому, експериментальному форматі. Як стверджує видання Slash Film, проект буде демонструватися за допомогою нових панорамних проекційних систем Escape, створених компанією Barco.

Цей формат передбачає наявність не одного, а трьох екранів: два додаткових розташовуються з боків від основного, що дозволяє демонструвати додаткові фрагменти зображення. Природно ... Читати далі »

Переглядів 676 | Коментарів 0 Продовження
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |